Viser 1–40 af 213 resultater

 • Tilbud Det Uendelige Havs tempel - 71755 - LEGO NINJAGO

  Det Uendelige Havs tempel – 71755 – LEGO NINJAGO

  749 kr.

  Hent spændingen fra tv-serien LEGO NINJAGO: Seabound og oplev eventyr under vandet med dette fantastiske Det Uendelige Havs tempel 71755 sæt! Dette sæt indeholder 7 minifigurer, en drage og et undervandstempel, der giver børn det perfekte miljø til at udspille actionpacked kampscener. Sættet giver mulighed for timevis af LEGO sjov og udforskning af det uendelige hav! Tag på et undervandseventyr med dette Det Uendelige Havs tempel 71755 sæt fra LEGO NINJAGO!

 • Disguise Udklædning - Lego Ninjago - Kai

  Disguise Udklædning – Lego Ninjago – Kai

  249 kr.
 • JAKKS Pacific Udklædning - Ninjago Maske - LLOYD - OneSize - JAKKS Pacific Udklædning

  Disguise Udklædning – Ninjago Maske – LLOYD

  140 kr.
 • JAKKS Pacific Udklædning - Ninjago Sværd - OneSize - JAKKS Pacific Udklædning

  Disguise Udklædning – Ninjago Sværd

  220 kr.
 • Episk kampsæt - Zane mod nindroide - 71731 - LEGO Ninjago

  Episk kampsæt – Zane mod nindroide – 71731 – LEGO Ninjago

  99 kr.

  Actionfyldt LEGO® NINJAGO® kamplegesæt.Små ninjaer vil elske at udspille spændende actionscener mellem Zane og nindroiden med dette seje og holdbare kamplegetøj.

 • Euromic LEGO Ninjago Bag Tag KAI packed on printed card

  Euromic LEGO Ninjago Bag Tag KAI packed on printed card

  50 kr.

  Tag for carrying bag, Kai

 • Euromic LEGO Ninjago Bag Tag LLOYD packed on printed car

  Euromic LEGO Ninjago Bag Tag LLOYD packed on printed card

  50 kr.

  Tag for carrying bag, Lloyd

 • Euromic Lego ninjago Jay nøglering med LED lys

  Euromic Lego ninjago Jay nøglering med LED lys

  100 kr.

  En ninja er altid parat. LEGO Ninjagofigur i nøglering med lys under fødderne!

 • Euromic Lego Ninjago Lloyd rygsæk, 43 x 28 x 17 cm, 14 L

  Euromic Lego Ninjago Lloyd rygsæk, 43 x 28 x 17 cm, 14 L

  499 kr.

  Dejlig stor og rummelig rygsæk med polstrede stropper som kan justeres. Tasken har et stort rum med masser af plads til bøger, penalhus, madpakken og hvad du ellers skal have med i skolen. Foran sidder en lille lomme til de vigtigste ting så de ikke blive

 • Jakks Disguise LEGO Ninjago Costume Fancy Lloyd M (7-8)

  Jakks Disguise LEGO Ninjago Costume Fancy Lloyd M (7-8)

  216 kr.

  Medium (7 – 8)

 • Jakks Disguise LEGO Ninjago Costume Fancy Lloyd S (4-6)

  Jakks Disguise LEGO Ninjago Costume Fancy Lloyd S (4-6)

  246 kr.

  116cm

 • Jakks Disguise LEGO Ninjago Role Play Katana

  Jakks Disguise LEGO Ninjago Role Play Katana

  129 kr.

  48,5cm

 • Jakks Disguise LEGO Ninjago Role Play Sword of Fire

  Jakks Disguise LEGO Ninjago Role Play Sword of Fire

  134 kr.

  Legetøjsvåben. Måler: Mål: 54.6cm lang.

 • Jakks Disguise LEGO Ninjago Weapon Set

  Jakks Disguise LEGO Ninjago Weapon Set

  144 kr.

  To (2) EVA-sværd og ryghylster med justerbare stropper.

 • Tilbud Jays kæmperobot - 71785 - LEGO Ninjago

  Jays kæmperobot – 71785 – LEGO Ninjago

  599 kr.

  Jays kæmperobot – 71785 – LEGO NINJAGO er en actionfyldt ninja-legesæt, som gør det muligt for NINJAGO-fans at udspille uforglemmelige kampe. Sættet indeholder en bevægelig mech-robot, en dobbelt armbrøst på en vogn samt 4 minifigurer. Med dette sæt kan fans skabe intense scenarier og udfordrende legeoplevelser med deres yndlingsfigurer. Iøjnefaldende design og ekstra detaljer gør dette LEGO NINJAGO-legesæt til et must-have til alle NINJAGO-fans.

 • Jays lynjet EVO - 71784 - LEGO Ninjago

  Jays lynjet EVO – 71784 – LEGO Ninjago

  89 kr.

  Indtast et spændende lufteventyr med Jays Lynjet EVO-71784 LEGO Ninjago! Dette supercool jetfly kan opgraderes, og har 2 knopskydere og en minifigur af Jay i cockpittet. Med dette LEGO Ninjago jetfly, kan dine børn udforske denne fantastiske verden af ninja-eventyr!

 • Kais dragekraft-Spinjitzu-salto - 71777 - LEGO Ninjago

  Kais dragekraft-Spinjitzu-salto – 71777 – LEGO Ninjago

  58 kr.

  LEGO NINJAGO Kais dragekraft-Spinjitzu-salto 71777 byggelegetøj er perfekt til alle Ninjafans. Det interaktive legetøj har 72 elementer, og med salto-funktionen kan børnene hjælpe Kai med at mestre sine Spinjitzu-evner. Giv dit barn en sjov, udfordrende oplevelse med dette sjove, interaktive legetøj.

 • Kreative ninjaklodser - 71787 - LEGO Ninjago

  Kreative ninjaklodser – 71787 – LEGO Ninjago

  319 kr.

  Supercool LEGO NINJAGO klodskasse og legesætFantastisk legesæt, så børn kan øve ninja-evner med Kai og Nya på en forhindringsbane i en dojo eller bruge klodserne i kassen til at bygge nye modeller.

 • Lego - Lommelygte Med Led Lys - Ninjago - Jay

  Lego – Lommelygte Med Led Lys – Ninjago – Jay

  161 kr.

  Denne seje Jay figur fra LEGO er ikke bare en figur, men samtidig en smart lommelygte – Jay har nemlig to lysende LED’er under sine fødder! Figuren kan stå eller sidde på en plan overflade og…

 • Lego - Lommelygte Med Led Lys - Ninjago - Lloyd

  Lego – Lommelygte Med Led Lys – Ninjago – Lloyd

  123 kr.

  Denne seje Lloyd figur fra LEGO Ninjago er ikke kun flot, men også praktisk. Med sine to lysende LED’er i sine fødder, bliver figuren til en smart lommelygte. Figuren står eller sidder på enhver plan overflade, og denne lommelygte med led lys fra Ninjago vil helt sikkert imponere både store og små. Giv et ekstra touch til legen, og lad dit barn lege med den klassiske Lego Lloyd figur tilsat lys fra LED’erne.

 • Lego - Ninjago Skoletaske - Sort Rød

  Lego – Ninjago Skoletaske – Sort Rød

  420 kr.

  Kom i ninja-mode med denne seje Lego Ninjago Skoletaske i sort og rødt. Tasken har et stort motiv af en kampklar Ninjago, som vil hjælpe dig med at vise dit indre Ninja. Tasken har to store rum, som giver dig stor opbevaringsplads. Justerbare stropper hjælper med at give dig optimal komfort, mens du bærer rygsækken. Med en stilfuld design og god kvalitet vil denne rygsæk være hovedattraktionen i skolegården. Få din Ninjago Skoletaske i dag og tag kampen op!

 • Lego - The Movies - DVD - Film

  Lego – The Movies – DVD – Film

  50 kr.

  Lego – The Movies DVD-film boksen indeholder tre spændende filmoplevelser: Lego Filmen: Et Klodset Eventyr, Lego Batman: The Movie, og The Lego Ninjago Movie. Lego Filmen: Et Klodset Eventyr handler om den almindelige lego-figur Emmet, der ved et uheld bliver forvekslet som den “særlige”. Han kastes ud i et eventyr, der udfordrer ham til at redde verden fra en ondskabsfuld kraft. Lego Batman: The Movie følger Bruce Wayne og hans kamp mod Gotham City’s superhelte. Endelig handler The Lego Ninjago Movie om seks Ninjaer, der arbejder sammen om at bekæmpe Lord Garmadon og hans hær af skurke. Med DVD-boksen får du altså tre fantastiske filmoplevelser i én boks!

 • LEGO 40581733 Madkasse Sæt, Ninjago Classic

  LEGO Madkasse Sæt, Ninjago Classic

  91 kr.

  Giv dit barn et helt ud af legen med denne LEGO 40581733 Madkasse Sæt, Ninjago Classic. Denne madkasse og drikkedunk sæt har et unikt og lækkert Ninjago tema, der vil få enhver LEGO-fans hjerte til at banke. Drikkedunken er pakket ind i et silikone tud med en halvtransparent hætte, der holder den fri for snavs, når den ikke bruges. Den kompakte størrelse gør det let at tage det med på farten, mens stærke materialer sørger for, at det kan holde til sjov og leg. Giv dit barn en god måde at nyde deres spisepause på og tag dem med på eventyr med LEGO 40581733 Madkasse sæt, Ninjago Classic.

 • Lego Ninjago - Coles Jorddrage Evo - 71782

  Lego Ninjago – Coles Jorddrage Evo – 71782

  240 kr.

  Børn fra 7 år vil elske at udspille nervepirrende kampe med LEGO® NINJAGO® legesættet Coles jorddrage EVO. Dette actionfyldte sæt giver børnene mulighed for at opgradere den bevægelige drage og tilføje forskellige funktioner, såsom en raketfødder og roterende vinger. Sammen med de inkluderede minifigurer, Kai og Cole, kan børnene udforske Ninjago universet og opleve fantasifuld leg og udfordrende kreative kampe. Uanset om de forsøger at bekæmpe deres fjender eller løse et mysterium, vil deres leg blive endnu sjovere med denne LEGO® NINJAGO® Coles jorddrage EVO-sæt.

 • Lego Ninjago - Jays Tordendrage - 71760

  Lego Ninjago – Jays Tordendrage – 71760

  160 kr.

  Giv dine børn en sjov og lærerig oplevelse med LEGO® Ninjago Jays Tordendrage EVO (71760). Dette legesæt er designet til børn fra 6 år og op, og det giver dem mulighed for at skabe deres egne eventyr og sjove historier. Med justerbare ben, arme, kæber, hoveder og ryg, kan børn designe deres egen unikke dragt. De kan også udforske detaljerne og de færdigheder, der kræves for et godt Ninjago-eventyr. Giv dit barn den ultimative oplevelse med denne LEGO Ninjago Jays Tordendrage EVO.

 • Lego Ninjago - Ledlite Nøglering - Jay

  Lego Ninjago – Ledlite Nøglering – Jay

  120 kr.

  Tag Jay og Ninjago universet med dig overalt med denne fede nøglering, der har LED-lys. Nøgleringen har stærkt LED-lys i begge fødder, som du kan tænde for med et tryk på en knap. Knappen…

 • Lego Ninjago - Ledlite Nøglering - Lloyd

  Lego Ninjago – Ledlite Nøglering – Lloyd

  120 kr.

  Tag Lloyd og Ninjago universet med dig overalt med denne sjove og funktionelle Lego Ninjago – Ledlite Nøglering. Nøgleringen er udstyret med stærkt LED-lys, som du kan tænde med et let tryk på knappen. LED-lyset giver masser af udtryk og fungerer perfekt som et stykke kreativt tilbehør til dine nøgler. Tag denne nøglering med på farten og giv det kreative touch til dine nøgler. Opdag Lego Ninjago – Ledlite Nøglering og få et personligt udtryk.

 • Lego Ninjago - Lloyd Og Arins Ninjateam-mechs (71794)

  Lego Ninjago – Lloyd Og Arins Ninjateam-mechs – 71794

  456 kr.

  Giv dit barn fra 9 år en action-fyldt leg med Lego Ninjago – Lloyd og Arins Ninjateam-mechs – 71794. Med dette helt nye byggesæt kan børnene udspille spændende trænings- og kampscener fra tv-serien NINJAGO®: Dragerne vågner. Billetsættet indeholder ninjamesteren Lloyd og hans adskillige kampmaskiner, som de spændende kampe går i gang. Den inkluderer også Loyd’s trænings- og kampmaskine, der har en klæbende hånd, der kan knytte sig til bygninger, løfte og kaste ting rundt og udføre tricks i luften. Med Lejos farverige drager, kampmaskiner, våben og andet tilbehør kan barnet udvikle sine kreative legemuligheder. Med Lloyd og Arins Ninjateam-mechs-byggesættet kan børnene nyde en action-fyldt leg og træne deres nye Ninjago-færdigheder.

 • Lego Ninjago - Zanes Isdrage Væsen - 71786

  Lego Ninjago – Zanes Isdrage Væsen – 71786

  532 kr.

  LEGO® NINJAGO® sættet Zanes Isdrage-væsen er det perfekte legetøj til børn fra 10 år. Dette 2-i-1-sæt giver et hav af lege-muligheder, da det kan bygges om til en isdrage-skulptur og en isdrage-bane. Med de inkluderede minifigurer, våben som træfjeder, slingringskatapult og en sejlbåd kan børnene nyde timevis af sjov og kreativitet. Oplev magien med LEGO® NINJAGO® og Zanes Isdrage væsen – 71786.

 • LEGO Ninjago 71710 Tunet ninjabil

  LEGO Ninjago 71710 Tunet ninjabil

  372 kr.

  Tag på eventyr med dette sjove LEGO® NINJAGO® 71710 Tunet ninjabil. Dette sæt er designet til børn i alderen 7-14 år, der elsker at opfinde spændende historier med NINJAGO® Kai og Scott, der kæmper mod de onde Røde Visirer fra Prime Empire. Sættet indeholder et tunede ninjabil, der kan forvandles til et flyvende billegetøj, som vil give masser af sjov og leg. Med dens flotte detaljer, bløde farver og fleksible dele, vil denne LEGO® NINJAGO® Madkasse give timer med sjov, samtidig med at kreativiteten udfordres.

 • Tilbud LEGO Ninjago 71711 Jays cyberdrage

  LEGO Ninjago 71711 Jays cyberdrage

  399 kr.

  LEGO Ninjago 71711 Jays Cyberdrage er et fantastisk legetøj, der inviterer børn til at udspille actionfyldte kampe i Prime Empire. Med 5 inkluderede minifigurer: Jay, Unagami, Richie, Hausner og Cyber Dragon Hunter, kan de udforske og opleve alle de eventyr og spænding, som Prime Empire har at byde på. Sammensæt dragelegetøjets smarte byggeklods og udfordre venner og familie i episk kamp. Denne LEGO Ninjago 71711 Jays Cyberdrage er den perfekte gaveidé til børn og familier.

 • LEGO Ninjago 71738 Zanes kæmperobotkamp

  LEGO Ninjago 71738 Zanes kæmperobotkamp

  491 kr.

  LEGO® fans vil elske at udspille ninjaeventyr med det dynamiske og yderst bevægelige byggelegetøj Zanes kæmperobotkamp.LEGO® NINJAGO® Legacy Zanes kæmperobotkamp (71738) er en moderne opdatering af et klassisk legesæt, der omfatter et yderst bevægeligt, m

 • LEGO Ninjago 71748 Katamarankamp til havs

  LEGO Ninjago 71748 Katamarankamp til havs

  501 kr.

  LEGO NINJAGO 71748 Katamarankamp til havs giver Ninjago-fans mulighed for at udfordre deres kreative og strategiske evner. Dette unikke legetøjssæt indeholder to katamaraner, der skal bygges, fire både og seks minifigurer, herunder Lloyd, Nya, Cole, Jay, Zane og Maya. Med dette actionfyldte legesæt kan børn og voksne sammen genskabe de mest fantastiske kampscener til søs! NINJAGO-legesættet er perfekt til børn fra 7 år og opefter, der ønsker at træne deres kreative, strategiske og byggetekniske færdigheder. Med LEGO NINJAGO 71748 Katamarankamp til havs kan børn og voksne sammen skabe en verden fuld af action og eventyr!

 • LEGO Ninjago 71749 Skæbnebådens sidste rejse

  LEGO Ninjago 71749 Skæbnebådens sidste rejse

  349 kr.

  LEGO NINJAGO 71749 Skæbnebådens sidste rejse giver børn mulighed for at bygge et fantastisk skibslegesæt, som indeholder et jetski, en drage og en ø med et fængsel. Denne sæt inkluderer 4 minifigurer til at bringe handlingen til live. Giv børnene mulighed for at udforske deres kreativitet og færdigheder med dette spændende sæt. LEGO NINJAGO 71749 Skæbnebådens sidste rejse giver mange timer med sjov og læring. Denne leg er designet til at stimulere børns intellektuelle og kreative færdigheder.

 • LEGO Ninjago 71759 Ninjadragetempel

  LEGO Ninjago 71759 Ninjadragetempel

  297 kr.

  Leg med LEGO® Ninjago 71759 Ninjadragetemplet og lær børn fra 4 år glæden ved at bygge. Dette legesæt indeholder en bevægelig drage, 2 templer og 4 minifigurer. Børn kan bruge opfindsomheden til at skabe og opleve ninja-action med dette legetøj. Det er sjovt og lærerigt at bygge med LEGO® klodser, og Ninjadragetemplet lærer børnene konstruktionens magt. Tag på eventyr og lær børn at bruge deres fantasi og kreativitet med dette LEGO® Ninjago 71759 Ninjadragetemplet.

 • LEGO Ninjago 71771 Krystalkongens tempel

  LEGO Ninjago 71771 Krystalkongens tempel

  485 kr.

  Ninjafans kan nyde spændende eventyr fra tv-serien NINJAGO®: Krystalliseret med det fantastiske legesæt med Krystaltemplet og 6 minifigurer.Legesæt med tempel til LEGO® NINJAGO® fans6 minifigurer, bl.a. eksklusive versioner af Cole, Zane, Kai og Jay NINJA

 • LEGO Ninjago 71772 Krystalkongen

  LEGO Ninjago 71772 Krystalkongen

  348 kr.

  Kom ind i kampen om Krystalliseret med dette sjove og spændende LEGO® NINJAGO® 71772 Madkasse Krystalkongen. Dette legesæt indeholder et bevægeligt kentaur-væsen og 5 minifigurer, herunder den eksklusive Lloyd-figur. Børn i alle aldre kan nu genskabe deres egen version af de actionfyldte scener fra tv-serien NINJAGO®, mens de kæmper mod skurke og ninjaer. Med dette særlige legesæt kan børnene udforske deres kreative leg med det klassiske tema. Tag deres eventyr i LEGO® NINJAGO® til et helt nyt niveau med LEGO® Madkasse 71772 Krystalkongen.

 • LEGO Ninjago 71774 Lloyds gyldne ultradrage

  LEGO Ninjago 71774 Lloyds gyldne ultradrage

  995 kr.

  Børn kan genopleve action fra tv-serien NINJAGO®: Krystalliseret med dette legesæt, der omfatter en gylden drage med 4 hoveder samt 9 minifigurer.Legesæt med drage og ninjaer til LEGO® NINJAGO® fans9 minifigurer, bl.a. gylden Oni-Lloyd og Krystalkongen NI

 • LEGO Ninjago 71775 Nyas Samurai X-robot

  LEGO Ninjago 71775 Nyas Samurai X-robot

  661 kr.

  Køb LEGO Ninjago 71775 Nyas Samurai X-robot og begynd at lege. Dette spændende legesæt giver børn mulighed for at udspille scener fra NINJAGO®-tegnefilmen med det yderst bevægelige mech-legetøj og 8 minifigurer. Heriblandt Samurai X-Nya og Lil’ Lightning. Med over 1.100 specialiserede dele og et arsenal af komplekse funktionsfunktioner, der inkluderer et skydevåben og en lærred, er dette legesæt en perfekt gave til LEGO NINJAGO-fans. Børn kan udfordre deres kreative evner og bygge et unikt, bevægeligt design, der er særligt tilpasset deres rollespil. Giv børnene et spil, der belønner deres innovativitet med LEGO Ninjago 71775 Nyas Samurai X-Robot.

 • LEGO Ninjago 71780 Kais ninja-racerbil EVO

  LEGO Ninjago 71780 Kais ninja-racerbil EVO

  60 kr.

  Giv dine børn et actionfyldt legetøj med LEGO NINJAGO 71780 Kais Ninja-racerbil EVO! Med dette imponerende legesæt kan børn opgradere Kais Ninja-racerbil fra et terrængående køretøj til en kraftfuld gaderacer, der er klar til at konkurrere. Denne flotte NINJAGO-legetøjsbil har et rødt design og omfatter 1 minifigur, Kai, som er bevæbnet med 2 gyldne kata. Giv dine børn en udfordring og hjælp dem med at skabe deres egen unikke gaderacer – legen kan begynde!