Viser alle 7 resultater

 • Elefant Baby Bruser i blå fra Yookidoo

  Elefant Baby Bruser i blå fra Yookidoo

  329 kr.

  Gør badetid til en sjov og interaktiv oplevelse med Yookidoo Elefant Baby Bruser. Den batteri-drevne bruser er formet som en charmerende elefant og trækker vand fra badekaret. Tryk let på den lille knap, og elefanten begynder straks at pumpe vand og skabe en endeløs strøm af sjov. Med sin farverige design vil denne bruser straks skabe glæde hos dit barn, og give deres bad tid et sjovt tvist. Yookidoo Elefant Baby Bruser er den perfekte måde for børn at have det sjovt i badekaret.

 • Elefant bruser, lilla

  Elefant bruser, lilla

  99 kr.
 • Yookidoo - Elefant Bruser Badelegetøj - Gul Grå

  Yookidoo – Elefant Bruser Badelegetøj – Gul Grå

  240 kr.

  Giv dit barn sin egen smarte batteridrevede bruser! Denne søde elefant-bruser trækker vandet fra badekarret, og skaber en endeløs strøm af vand. Det er et sjovt og lærerigt legetøj for barnet,…

 • Yookidoo Badelegetøj elefant bruser - lilla

  Yookidoo Badelegetøj elefant bruser – lilla

  289 kr.

  KøbYookidoo Badelegetøj elefant bruser – lillaonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

 • Yookidoo Elefant bruser - blå

  Yookidoo Elefant bruser – blå

  329 kr.

  Den lille Yookidoo Elefant bruser – blå er et sjovt badelegetøj til børn, der vil bringe glæde og spænding til badetiden. Den lille, blå elefant med grønne ører er designet til at kunne sættes på bunden af badekarret, min. 10 cm. under vandet. Med et tryk på knappen kan børnene opleve, hvordan det vand, som elefanten sprøjter, vil skabe overraskende, sjove udfordringer i badet. Elefantenbrusen fra Yookidoo er et sjovt badelegetøj, der vil give børnene timevis af sjov og glæde i badekarret.

 • Elefant bruser, rosa - Yookidoo

  Yookidoo Elefant bruser – rosa

  329 kr.

  Yookidoo Elefant bruser – rosa er et sjovt badelegetøj til børn. Den lille grå elefant, med de rosa ører, er med til at gøre badetiden sjovere. Sæt den på bunden af badekarret, min. 10 cm under vandet, og tryk på knappen for at få en sprøjt af vand. Elefanten er den perfekte makker til alle børn, der elsker at lege i vand. Giv dit barn en sjov og sikker leg med Yookidoo Elefant bruser – rosa!

 • Tilbud Yookidoo Elefant bruser - turkis

  Yookidoo Elefant bruser – turkis

  228 kr.

  Yookidoo Elefant Bruser – Turkis er et smart badelegetøj, der gør badeoplevelsen sjovere for børn. Den lille grå elefant bruser med turkise ører er nem at installere ved at sætte den i bunden af badekarret (mindst 10 cm under vand). Når du trykker på knappen, vil elefanten bruser sprøjte vand og lave lyd, som vil underholde og glæde børnene. Yookidoo Elefant Bruser – Turkis er et perfekt legetøj, der vil gøre badeoplevelsen for børnene endnu sjovere.